Semnificatiile planetelor in astrologie

Horoscop

Semnificatiile planetelor in astrologie

Stim cu totii ca avem cate o planeta (sau doua) guvernatoare. Dar ce inseamna mai exact acest lucru? Fiecare zodie este protejata de respectiva planeta si capata caracteristici specifice ei. In plus, in functie de asezare pe harta astrala, plantele au o anume influenta asupra fiecarei zodii in parte.

Astazi vom afla ce semnifica fiecare planeta si carei zodii ii corespunde.

Soarele

Vorbeste despre natura profunda a unei persoane, despre eul sau adanc, despre ceea ce este de importanta vitala pentru ea. Este si masura vitalitatii si a tonusului general, a capacitatii cuiva de a se exterioriza. Vorbeste despre o stare generala, o stared e spirit care da culoare la tot restul.

Echivalentul zodiacal: Leu

Luna

Reprezinta emotiile si sentimentele noastre, receptivitatea si puterea imaginatiei. Este unitatea de masura pentru sensibilitate, pentru gradul de disponibilitate emotionala a unei persoane. Are un efect si asupra ritmului vietii, a timpului si a sincronizarii. Ne influenteaza adaptabilitatea la schimbare, mobilitatea si versatilitatea.

Echivalentul zodiacal: Rac

Mercur

Este ratiunea, responsabilitatea, bunul simt – tot ce face parte dintr-un "simt comun" al orientarii. Este semnul ordonarii, organizarii, cititului si scrisului, productivitatii intelectuale. Tine de a cantari si a evalua, de procesul invatarii si al imbunatatirii profesionale.

Echivalentul zodiacal: Gemeni si Fecioara

Venus

Venus ne aduce simtul frumosului, bucuria placerilor simple, constiinta estetica, iubirea pentru armonie. Influenteaza dorinta de socializare si chemarile erotice. Tot ce sta sub semnul lui Venus, sta sub semnul rafinamentului si al placerii pure.

Echivalentul zodiacal:
Balanta si Taur

Marte

Reprezinta energia si forta unei persoane, curajul, determinarea, libertatea de a actiona sub un impuls spontan. Este puternic legat de actiune – in sensul unei reactii imediate, fie ca raspuns la un stimul oarecare, fie si ca agresiune.

Echivalentul zodiacal:
Berbecfeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou