Horoscopul saptamanii: 22 – 28 Martie 2010

Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22 – 28 Martie 2010

Vrei sa stii ce decizii ar fi bine sa iei saptamana aceasta? Atunci ar fi bine sa descoperi alaturi de noi ce au astrele sa iti spuna in ultima saptamana din martie! Afla tot cea ce trebuie sa stii despre dragoste, bani si cariera in cele ce urmeaza. Mayra stie tot ceea ce te intereseaza!

FECIOARA

23.08-23.09

Generalitati

Domeniul vietii care prezinta interes pentru tine este casatoria si parteneriatele de orice gen, pot fi si parteneriate de afaceri.

Esti atras de aventura, astfel ca nu suporti constringerile. Doresti sa mentii prin comunicare un nivel ridicat al relatiilor personale. Ai sentimentul ca dai un randament ridicat daca lucrezi in parteneriat cu cineva sau in colaborare.

In relatiile de casatorie sau in cele de afaceri esti multumit. Poti avea parte de tot ce e nou, neasteptat si incitant in acest domeniu al vietii.

Dragoste

Regenerarea spirituala o primesti prin dragoste. Relatiile tale erotice pot fi total transformatoare, dar sa fii atent la accesele de gelozie.

Ai acum un mod distant de a iubi, esti mai putin tandru, ai mai putina caldura sentimentala si esti mai rigid.
Te atrag persoanele realizate, cu o pozitie sociala inalta si chiar iti alegi partenerul sentimental in functie de interesele materiale. Poti avea iubiri de natura karmica.

Banii

Castigurile financiare provin din relatia de casatorie, prin partenerul de viata. Dispui de talent deosebit de a atrage banii spre "pusculita" ta. Nu cheltuiesti fara rost decat pentru ceea ce ai nevoie intr-adevar.

Cariera

Dispui de forta cuvantului pe care o folosesti cu discernamant in cariera. Esti o persoana populara, astfel ca e foarte posibil sa ai succes in aceasta saptamana. Poti sa te angajezi in doua locuri de munca pentru a-ti mari veniturile, fiind o perioada benefica pentru acest aspect.

Cariera ta are legatura cu femeile, poti fi ajutat de o femeie pentru a evolua.

Pentru consultatii astrologice personalizate, puteti accesa urmatoarea adresa de mail:

Astrolog Gianina Milascon
milascongianina@yahoo.com

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou