Horoscopul saptamanii: 22 – 28 Martie 2010

Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22 – 28 Martie 2010

Vrei sa stii ce decizii ar fi bine sa iei saptamana aceasta? Atunci ar fi bine sa descoperi alaturi de noi ce au astrele sa iti spuna in ultima saptamana din martie! Afla tot cea ce trebuie sa stii despre dragoste, bani si cariera in cele ce urmeaza. Mayra stie tot ceea ce te intereseaza!

BALANTA

23.09-22.10

Generalitati

Locul de muca si sanatatea sunt zonele care merita atentia ta acum. Esti eficient doar daca acesta se desfasoara intr-o locatie moderna, cu tehnologie de ultima generatie. Colaborezi bine cu colegii, simtindu-te minunat in echipa.

Muncesti in exces, ajungi chiar tipicar, tinzi spre perfectionism, acestea sunt tendintele saptamanii.

Nu e rau sa fi meticulous, dar trebuie sa fii precaut si cu sanatatea ta, pentru ca s-ar putea sa ai parte de o problema acuta. Sanatatea este delicata, vitalitatea este scazuta, deci ai nevoie de multa odihna si  o alimentatie bazata pe vitamine.

Dragoste

In dragoste ai pretentii si standarde ridicate. Pentru tine, persoana demna de interes este aceea care are un statut social sau care e realizata profesional.

Se pare ca ai o perioada in care viata conjugala merge bine, esti fericit si savurezi acest confort emotional. Chiar daca esti necasatorit, relatia in care esti implicat iti ofera satisfactii.

Banii

Ai parte de fluctuatii financiare, dar oricum o vei intoarce, lucrurile revin favorabil in favoarea ta. Anumite afaceri le faci in secret fara ca cineva sa le cunoasca, iar aceste afaceri iti aduc beneficii materiale.

Cariera

O influenta majora in alegerea carierei o are familia ta. Ai acum ocazia sa schimbi ceva in acest sens, dar esti reticent pentru ca tie iti plac lucrurile stabile si mai putin rscante. Nu iti place sa iesi in fata, in lumina rampei, fiind adesea persoana din umbra necesara pentru succesul altora. A venit momentul schimbarii!

Pentru consultatii astrologice personalizate, puteti accesa urmatoarea adresa de mail:

Astrolog Gianina Milascon
milascongianina@yahoo.com

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou