Horoscopul lunii Septembrie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Septembrie 2009

Afla ce iti rezerva prima luna de toamna si secretele care te pot ajuta sa treci mai usor peste melancolia verii. Ia-ti ceasca de cafea si citeste cu atentie ce ti-au pregatit astrele in septembrie. Nu e cazul sa te intristezi toamna aceasta se anunta perfecta pentru tine!

Sagetator

Cariera

Luna Septembrie va fi buna pentru tine la birou si in domeniile adiacente. Nativii din Sagetator vor fi implicati in proiecte importante si vor juca un rol cheie in structura acestora. S-ar putea sa ai cateva discutii in contradictoriu cu niste colaboratori dar lucrurile se vor rezolva.

Finante

Sagetatorii vor fi mai preocupati de cheltuieli decat de economisirea bugetului. S-ar putea sa fie vorba de achizitionarea unor produse extrem de scumpe sau niste investitii riscante.

Dragoste

Nativii single vor intalni pe cineva interesant luna aceasta, in vreme ce Sagetatorii implicati in relatii vor incerca sa se faca intelesi de catre partener.

Sfatul lunii

Atentie la investitiile pe care le faci, risti sa pierzi mai mult decat castigi!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou