Horoscopul lunii Martie 2010

Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2010

Primavara! In sfarsit am terminat cu zilele racoroase si cu starea asta generala de hibernare! Nici nu asteptam prea mult pentru a intreba astrele ce anume trebuie sa facem in Martie pentru a avea un inceput de primavara genial! Iata ce a aflat Mayra pentru voi!

Fecioara

Cariera si bani

Martie iti ofera sesiuni interminabile de negocieri si cateva calatorii in interes de afaceri. Asa ca pregateste-te pentru o luna dificila la birou in care vei avea multe de spus, dar vei primi putine raspunsuri.

Dragoste si relatii

Pentru a face fata acestei perioade stresante va trebui sa beneficiezi din plin de ajutorul oferit de cei dragi. Cu toate acestea, partenerul tau nu va fi atat de incantat sa iti ofere dragoste din belsug fara a primi nimic in schimb. Daca esti single, atunci ai toate sansele sa fii singurica si la sfarsitul lunii.

Sfatul lunii

Stapaneste-ti emotiile si incearca sa obtii maximul din situatiile carora esti nevoita sa le faci fata.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou