Horoscopul lunii Martie 2010

Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2010

Primavara! In sfarsit am terminat cu zilele racoroase si cu starea asta generala de hibernare! Nici nu asteptam prea mult pentru a intreba astrele ce anume trebuie sa facem in Martie pentru a avea un inceput de primavara genial! Iata ce a aflat Mayra pentru voi!

Rac

Cariera si bani

Echilibru si responsabilitate – acestea sunt cuvintele care trebuie sa iti guverneze cariera luna aceasta si nu numai. Incearca sa gasesti solutii de mijloc si sa fii diplomata atunci cand discuti cu partenerii de afaceri si colegii de la birou.

Dragoste si relatii

Acorda mai multa atentie vietii tale personale luna aceasta. In ultima perioada te-ai retras intr-un con de umbra si iti este teama sa iti exprimi adevaratele sentimente. Incearca sa depasesti aceasta etapa si sa te intorci la stari mai pozitive si mai afectuoase.

Sfatul lunii

Nu lasa astenia de primavara sa isi faca loc in mintea si sufletul tau! Fii atenta la schimbari si acorda mai multa atentie trupului si mintii tale.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou