Horoscopul lunii Martie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2009

A mai trecut o luna. Primavara se apropie cu pasi repezi, fustele tale scurte asteapta nerabdatoare in dulapuri si lumea devine, ca din senin, mai roz. Pentru a fi sigura ca lucrurile sunt exact ceea ce par a fi, noi credem ca ar trebui sa citesti horoscopul nostru!

Scorpion

Cariera: Nativii din Scorpion sunt in cautarea unui nou mediu, vor sa lucreze cu persoane noi si sa se implice in noi proiecte. Insa pentru a schimba locul de munca au nevoie de mai mult decat de o simpla dorinta. Ar fi cazul sa evaluezi cu atentie situatia si sa decizi in consecinta.

Finante: Vei cheltui banii pe decoratiuni interioare si pe haine. Desi ti-ai spus de atatea ori sa nu mai cheltuiesti fara discernamant, o faci cu sfintenie de fiecare data.

Sanatate: Ai grija la accidente minore, daca faci sport in mod obisnuit ai grija la entorse si mici probleme de motricitate. Ar fi bine sa ai cu tine geluri pentru dureri musculare si sa eviti situatiile in care te poti accidenta usor (meciuri, evenimente sportive).

Relatii si Dragoste: Pentru prima data in intreaga ta existenta, esti dispusa sa te implici intr-o relatie serioasa. Luna aceasta esti pusa pe fapte mari si vrei sa te logodesti/casatoresti sau sa te indragosteti.

Sfatul lunii: Nu te grabi, cu cat vei lua decizii mai pripite, cu atat ai mai multe sanse sa regreti!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou