Horoscopul lunii Martie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2009

A mai trecut o luna. Primavara se apropie cu pasi repezi, fustele tale scurte asteapta nerabdatoare in dulapuri si lumea devine, ca din senin, mai roz. Pentru a fi sigura ca lucrurile sunt exact ceea ce par a fi, noi credem ca ar trebui sa citesti horoscopul nostru!

Balanta

Cariera: Martie va fi o luna haotica pentru tine. Intalnirile de afaceri vor fi rodnice, dar o multime de intarzieri vor tine proiectele in asteptare. Vechi parteneri vor renunta la unele afaceri comune, iar platile lunare vor fi intarziate. Insa asta nu inseamna ca perspectiva schimbarii locului de munca este mai realista. Indura si o sa vezi ca vor veni si zile mai bune.

Finante: Platile acelea intarziate vor fi resimtite puternic si de bugetul tau personal. O luna destul de grea din punct de vedere financiar, insa este doar sfarsitul furtunii, pentru ca astrele iti pregatesc vesti bune in viitorul apropiat.

Sanatate: Primavara va aduce cu sine si astenia mult asteptata. Daca simti nevoia sa fugi la capatul pamantului si sa nu te mai intorci, atunci… respira adanc si treci mai departe.

Relatii si Dragoste: Pentru cele implicate intr-o relatie, luna Martie va fi calma si fara prea multe probleme. Partenerul tau va intelega ca ai un inceput de primavara mai dificil si ca nu ai nevoie de un stres in plus. Insa balantele singure vor resimti din plin lipsa unui partener. Incearca sa nu ta lasi prada depresiei.

Sfatul lunii: Lupta luna aceasta pentru a te bucura de victorie in lunile ce urmeaza!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou