Horoscopul lunii Martie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2009

A mai trecut o luna. Primavara se apropie cu pasi repezi, fustele tale scurte asteapta nerabdatoare in dulapuri si lumea devine, ca din senin, mai roz. Pentru a fi sigura ca lucrurile sunt exact ceea ce par a fi, noi credem ca ar trebui sa citesti horoscopul nostru!

Fecioara

Cariera: Pe frontul de lupta te vei descurca de minune, insa recunoasterea vine din alta parte. Nu suntem siguri de unde, insa cineva sau ceva (o institutie, o organizatie) iti va recunoaste meritele. Colegii vor fi profund impresionati de reusitele tale.

Finante: Desi cariera ta se afla pe o traiectorie ascendenta, finantele tale par a avea o cale proprie. Iti aduci aminte cat ai dat pe pantofii aia rosii? Nu? Ei bine contul tau isi aminteste, asa ca luna aceasta fii mai moderata si asteapta vremuri mai roz din punct de vedere financiar.

Sanatate: Nu se anunta nicio problema majora de sanatate, insa pentru a fi sigura, incearca sa nu faci abuzuri de niciun fel.

Relatii si Dragoste: Singuraticele vor trebui sa isi puna pofta in cui. Nici luna aceasta astrele nu par a fi prea darnice. Insa dragostea nu va fi o prioritate pentru Fecioare luna aceasta, nici macar pentru cele implicate in relatii stabile. Tocmai de aceea partenerii Fecioarelor vor fi usor dezamagiti.

Sfatul lunii: Fa planuri, insa nu le pune in aplicare! Martie va fi propice planurilor, insa nu e favorabila aplicarii lor imediate.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou