Horoscopul lunii Martie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Martie 2009

A mai trecut o luna. Primavara se apropie cu pasi repezi, fustele tale scurte asteapta nerabdatoare in dulapuri si lumea devine, ca din senin, mai roz. Pentru a fi sigura ca lucrurile sunt exact ceea ce par a fi, noi credem ca ar trebui sa citesti horoscopul nostru!

Taur

Cariera: Vei fi prinsa intr-o multime de activitati, asa ca nici nu o sa-ti dai seama cand va trece luna Martie. Din pacate asta inseamna ca nu vei avea prea mult timp liber si nici nu te vei bucura din plin de frumusetea primaverii.

Finante: Castigurile tale vor primi un aport semnificativ luna aceasta. Poate vei reusi sa incasezi o mostenire sau sa primesti marirea salariala pe care o doreai de atata vreme.

Sanatate: Nimic nu iti sta in cale in dorinta ta de a rezolva toate sarcinile luna aceasta. Ai grija de sanatatea ta daca nu vrei sa tragi ponoasele in aprilie.

Relatii si Dragoste: Pentru nativii singuri, luna martie nu e una foarte prolifica. Munca in exces nu va face prea multe pentru viata voastra amoroasa. Insa daca sunteti implicati intr-o relatie, atunci ar fi cazul sa va pregatiti pentru o luna cu semne de amploare! Partenerul va va reprosa lipsa de concentrare si starea permanenta de oboseala.

Sfatul lunii: Nu exagera, poate ca pe moment ti se pare a fi lucrul cel mai bun, insa pe termen lung vei avea de suferit!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou