Horoscopul lunii mai 2009

Horoscop

Horoscopul lunii mai 2009

Iata ca am ajuns si in ultima luna de primavara. E momentul sa vedem ce ne-au pregatit astrele pentru acest sfarsit de anotimp, dar si ce secrete ascund pentru sezonul estival. Afla totul despre dragoste, cariera si bani in predictiile astrale oferite de Mayra.

Scorpion

Cariera si Bani: Vei avea parte de o luna foarte echilibrata, atata la munca, cat si in plan financiar. Nu vei avea parte de surprize neasteptate si nici nu vei pierde din vedere responsabilitatile tale.

Nu e o luna extrem de benefica din punct de vedere financiar, insa vei reusi sa iti pastrezi echilibrul financiar cu ajutorul economiilor pe care le-ai facut luna trecuta.

Sanatate si dieta: Ai grija la durerile de gat si spate, se pare ca pozitia incomoda pe care o adopti iti va da batai de cap. Cel mai bine ar fi sa discuti cu un medic specialist care sa te ajute sa iti indrepti postura.

Dragoste si relatii: Problemele din cuplu par a-si fi gasit in cele din urma rezolvare. Dragostea a revenit la parametri normali si te poti bucura din plin de partenerul tau. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, ar fi cazul sa iti analizezi mai bine apropiatii, se pare ca cineva te iubeste in secret, dar nu are curajul sa marturiseasca asta.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou