Horoscopul lunii mai 2009

Horoscop

Horoscopul lunii mai 2009

Iata ca am ajuns si in ultima luna de primavara. E momentul sa vedem ce ne-au pregatit astrele pentru acest sfarsit de anotimp, dar si ce secrete ascund pentru sezonul estival. Afla totul despre dragoste, cariera si bani in predictiile astrale oferite de Mayra.

Fecioara

Cariera si Bani: Te vei axa pe lucruri care iti fac placere luna aceasta, mai degraba decat pe lucruri pe care trebuie sa le faci. E o idee buna, dar s-ar putea sa lasi lunii iunie numai lucruri pe care le vei detesta. Stii cum se spune, cum iti asterni… asa dormi.

Banii nu sunt o problema pentru tine, poti oricand apela la prieteni si familie. Insa luna aceasta nu va fi cazul. Se pare ca ai invatat sa economisesti dupa lunile de austeritate pe care le-ai traversat.

Sanatate si dieta: Ai grija la entorse si cazaturi. S-ar putea sa te lovesti destul de serios in a doua jumatate a lunii. Asa ca fii atenta si incearca sa nu te suprasoliciti.

Dragoste si relatii: Daca esti singura si vrei sa intalnesti o persoana potrivita, atunci luna mai este mai mult decat ai sperat vreodata. La fel si daca ai o relatie, luna mai va fi una stabila din punct de vedere emotional.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou