Horoscopul lunii mai 2009

Horoscop

Horoscopul lunii mai 2009

Iata ca am ajuns si in ultima luna de primavara. E momentul sa vedem ce ne-au pregatit astrele pentru acest sfarsit de anotimp, dar si ce secrete ascund pentru sezonul estival. Afla totul despre dragoste, cariera si bani in predictiile astrale oferite de Mayra.

Taur

Cariera si Bani: Luna aceasta vei avea parte de proiecte noi si de provocarile de care ai nevoie pentru a te afirma. Insa nu e cazul sa exagerezi si sa iti asumi mai multe responsabilitati decat ai putea suporta.

E cazul sa ai grija la cheltuielile familie, nu ar fi surprinzator sa ai parte de niste cheltuieli suplimentare cu cineva drag. Asa ca renunta la micile placeri pentru a avea o rezerva de bani.

Sanatate si dieta: Cineva din familia ta va avea niste probleme de sanatate. Fie ca e vorba de o infectie sau de o interventie chirurgicala, un apropiat de-al tau va avea nevoie de ajutorul si sustinerea ta.

Dragoste si relatii: Nu e o luna propice pentru a-ti extinde orizontul sentimental. Dimpotriva, s-ar putea sa ratezi sansa de a intalni o persoana deosebita din cauza problemelor pe care le ai. Daca esti implicata intr-o relatie, incearca sa iti menajezi iubitul si sa nu il invinuiesti de tot ceea ce ti se intampla.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou