Horoscopul lunii Decembrie 2010

Horoscop

Horoscopul lunii Decembrie 2010

Iata si ultima luna din anul 2010. Horoscopul din partea Mayra nu sta deoparte si astrele isi spun parerile in functie de zodiile pe care le avem. Ce ne rezerva horoscopul lunii ramane sa vedem dupa ce citim.

 

 

Zodia Berbec

Astrele anunta o perioada prielnica luarii legaturii cu persoane de care nu ai mai auzit de ceva vreme, schimbului de orice natura si comertului. Calatoresti o buna parte din luna si s-ar putea ca o cunostinta sa iti impartaseasca opiniile si idealurile. De asemenea, oboseala merge mana in mana cu dezamagirea.
 
Vei avea o luna plina de spiritualitate (un bonus moral si intelectual), un adevarat dar cosmic pentru tine. Daca in noiembrie te-ai confruntat cu multe suisuri si coborasuri, in decembrie tii seama de valorile care te reprezinta, rezultatul fiind un idealism si o constiinta manifestate fatis, strans legate de credinta.
 
Te simti constransa oarecum de faptul ca situatia ta materiala si emotionala trebuie sa se schimbe radical. Luna aceasta este posibil sa ti se mareasca salariul sau sa investesti inteligent impreuna cu partenerul/asociatul.
 
In relatia de cuplu ai tendinta sa imparti cu partenerul atributiile legate de autoritate, chestiuni intime si finante. Legaturile pe plan sentimental se intensifica. Tu si partenerul veti face urmatorul pas.
 
Ai ambitia de a-ti fi recunoscute realizarile, incercand sa te faci remarcata pe plan profesional si personal. Ar putea fi momentul oportun pentru o afacere.
 
Intamplarile din luna decembrie te vor marca si vor avea o mare importanta in viitorul tau. Esti in forma atat pe plan profesional, cat si personal.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou