Horoscopul lunii August

Horoscop

Horoscopul lunii August

Vara a trecut destul de repede, nu vi se pare? Iata ca am ajuns deja la cea de a treia luna de vara si, din pacate, ultima. Tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul astrelor pentru a sti tot ce ni se pregateste pe acest final de sezon estival. Cititi cu atentie si savurati fiecare moment din vacanta!

Sagetator

Cariera

Vei avea o multime de probleme administrative de rezolvat luna aceasta iar asta se traduce intr-o multime de formulare de completat. Cu toate acestea vei fi extrem de determinata si vei reusi sa iti duci la capat toate sarcinile. Fapt ce iti va aduce aprecierea superiorilor.

Finante

Luna aceasta vei fi preocupata de investitii si de plata unor datorii. Chiar daca balanta de plati va fi mult mai echilibata decat in lunile trecute, tu tot ai tendinta sa economisesti. Surprinzator pentru o nativa din Sagetator!

Dragoste

Nativele singure s-ar putea sa intalnesca pe cineva interesant in acest sfarsit de vara. In vreme ce, persoanele nascute in Sagetator care sunt implicate in relatii vor descoperi o alta latura a partenerilor lor.

Sfatul lunii

Stim ca vrei sa demonstrezi ca poti sa fii responsabila si ca poti economisi, insa nu e cazul sa exagerezi!

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou