Horoscopul lunii August

Horoscop

Horoscopul lunii August

Vara a trecut destul de repede, nu vi se pare? Iata ca am ajuns deja la cea de a treia luna de vara si, din pacate, ultima. Tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul astrelor pentru a sti tot ce ni se pregateste pe acest final de sezon estival. Cititi cu atentie si savurati fiecare moment din vacanta!

Taur

Cariera

Trecerea planetei Venus prin casa Carierei nu iti va fi tocmai favorabila. De aceea ar fi cazul sa te astepti la discutii in contradictoriu si neintelegeri. Nu vor fi extrem de dificile de administrat insa vor crea o stare de tensiune in birou.

Finante

Din punct de vedere financiar lucrurile vor sta mai bine ca oricand. Astrele iti pregatesc o crestere substantiala a veniturilor in prima parte a lunii, insa in ultima saptamana a lui August s-ar putea sa ai parte de cateva cheltuieli neasteptate.

Dragoste

Nativele din Taur care sunt sigle s-ar putea sa mai astepte o perioada pana cand vor gasi pe cineva potrivit. In schimb cele implicate deja intr-o relatie se pot bucura de alegerea facuta, nimic nu le va umbri fericirea luna aceasta.

Sfatul lunii

Incearca sa eviti certurile pe cat posibil luna aceasta, repercursiunile te vor urma pentru tot restul anului!

 

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou