Horoscopul lunii August

Horoscop

Horoscopul lunii August

Vara a trecut destul de repede, nu vi se pare? Iata ca am ajuns deja la cea de a treia luna de vara si, din pacate, ultima. Tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul astrelor pentru a sti tot ce ni se pregateste pe acest final de sezon estival. Cititi cu atentie si savurati fiecare moment din vacanta!

 

 

Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Berbec

Cariera

Separe ca luna acesa iti pregateste niste beneficii substantiale care  nu au cum sa treaca neobservate. Cu toate acestea superiorii tai nu vor aprecia intrutotul elanul tau si s-ar putea sa intri in conflict cu acestia spre sfarsitul lunii.

Finante

S-ar putea sa experimentezi o scadere vizibila in contul tau bancar la inceputul lunii. Chiar daca spre jumatatea lui August situatia se va echilibra, inca nu ai scapat de riscuri.

Dragoste

August nu pare a fi luna potrivita pentru a-ti gasi jumatatea si nici pentru a accepta avansuri sau propuneri. Nativele din Berbec care au deja o relatie vor beneficia de sustinerea partenerului si se vor bucura de ajutorul acestuia.

Sfatul lunii

Incearca sa nu iti lasi emotiile sa iti transforme viata intr-un roller-coster!

 

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou