Horoscopul lunii Aprilie 2010

Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2010

Primavara a reusit pana la urma sa ne gaseasca! Printre flori si vreme frumoasa, am gasit pana la urma drumul si catre astre! Am aflat tot ce te-ar putea intresa luna aceasta si am grupat totul intr-un horoscop cat se poate de special! Citeste cu atentie si actioneaza in consecinta!

Sagetator

Planeta dominanta

Conducatorul tau, Jupiter, si Luna Plina iti vor aduce caldura sufleteasca si iubire din belsug. Asta inseamna ca vei avea parte de o relatie noua sau vei reusi sa iti revitalizezi relatia actuala.

Caracteristica lunii

Prieteniile vor deveni mai stranse, relatiile amoroase mai intense, iar tu vei demonstra ca esti in stare sa arati sentimente pe care nu credeai ca le posezi.

Luna Aprilie este deopotriva favorabila afacerilor, ar fi momentul oportun pentru un proiect nou sau chiar o afacere proprie.

Sfatul astral

Luna noua aduce succes social si oportunitati de calatorie, insa incearca sa pui bazele succesului inainte de a te aventura cu ochii inchisi in necunoscut.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou