Horoscopul lunii Aprilie 2010

Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2010

Primavara a reusit pana la urma sa ne gaseasca! Printre flori si vreme frumoasa, am gasit pana la urma drumul si catre astre! Am aflat tot ce te-ar putea intresa luna aceasta si am grupat totul intr-un horoscop cat se poate de special! Citeste cu atentie si actioneaza in consecinta!

Taur

Planeta dominanta

In aprilie planeta ta dominanta Venus se afla in tranzit prin Pesti, asta inseamna ca vei avea un plus de creativitate si vei fi mult mai darnica.

Caracteristica lunii

Spiritul ludic este imbunatatit din pricina mutarii planetare, asa ca vei fi dea dreptul de neoprit in viata de zi cu zi.

Incearca sa ii ajuti pe cei mai putin energici ca tine si sa ii rasplatesti cu toata atentia si bunatatea de care poti da dovada. Asta inseamna ca s-ar putea sa ai parte si de o poveste de dragoste luna aceasta.

Sfatul astral

Cand Luna devine plina, Venus si Pluto te vor face putin mai nervoasa si mult mai usor de suparat. Incearca sa gasesti o solutie simpla pentru a nu te razbuna pe toti cei din jurul tau!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou