Horoscopul lunii Aprilie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2009

Cu pasi repezi am ajuns si la mijlocul primaverii. Afla ce iti rezerva astrele in a doua luna de primavara! Descopera ce dragoste secreta iti va aduce planeta Venus si ce castig major iti va atrage planeta Marte! Curioasa? Atunci citeste cu atentie previziunile lunii Aprilie!

Sagetator

Cariera si Bani: Munca, munca si iar munca! Asa arata luna Aprilie in cazul nativelor din Sagetator. Se pare ca toti vor avea nevoie de ajutorul tau sau iti vor da de lucru.

Incearca sa fii cat mai organizata si sa faci fata tuturor cerintelor. Nu de alta, dar luna Aprilie poate fi momentul potrivit pentru a le dovedi tuturor ca esti mult mai eficienta decat lasi impresia. Pe plan financiar nu ai probleme, cheltuielile limitate din ultimele luni iti garanteaza o situatie financiara stabila.

Sanatate: Evita alcoolul luna aceasta! Stresul de la birou nu o sa faca pereche buna cu un pahar in plus si nu ai vrea sa apari mahmura la vreo intalnire importanta ce va avea loc luna aceasta.

Dragoste si Relatii:
Pe plan amoros Aprilie nu se anunta a fi o luna extraordinara. Desi s-ar putea sa intalnesti pe cineva in ultima parte a lunii, relatia va fi una de scurta durata. In cazul celor care deja au o relatie, Aprilie va fi o luna tensionata pe care trebuie sa o traversezi cu atentie si ingaduinta.

Sfatul lunii:
Nu te implica in certuri inutile si nu le raspunde celor din jur cu aceeasi moneda!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou