Horoscopul lunii Aprilie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2009

Cu pasi repezi am ajuns si la mijlocul primaverii. Afla ce iti rezerva astrele in a doua luna de primavara! Descopera ce dragoste secreta iti va aduce planeta Venus si ce castig major iti va atrage planeta Marte! Curioasa? Atunci citeste cu atentie previziunile lunii Aprilie!

Balanta

Cariera si Bani: Astrele ti-au pregatit o luna activa pe plan profesional. Noi proiecte iti vor oferi prilejul de a atinge noi teluri personale. A doua saptamana a lunii va fi foarte importanta pentru tine si iti va aduce o calatorie in interes de serviciu.

Vei avea parte de castiguri suplimentare pe care le vei monitoriza cu atentie, suficient pentru a-ti asigura un sfarsit de primavara cu un plus financiar.

Sanatate: Ai grija de rinichii tai! Bei cei doi litri de apa pe zi de care ai nevoie? Si ce mai astepti pentru a face asta?

Dragoste si Relatii: Nativele single din zodia Balanta se vor indragosti nebuneste in a treia saptamana a lunii Aprilie. Dragostea primavarateca se anunta a fi mult mai serioasa decat ai crede la o prima vedere, asa ca investete cu incredere in ea. Pentru cupluri, luna Aprilie e perfecta pentru o curatenie de primavara. Purtati o discutie serioasa si analizati tot ce va deranjeaza la partener.

Sfatul lunii: Fii moderata in decizii si nu risca daca nu e cazul!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou