Horoscopul lunii Aprilie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2009

Cu pasi repezi am ajuns si la mijlocul primaverii. Afla ce iti rezerva astrele in a doua luna de primavara! Descopera ce dragoste secreta iti va aduce planeta Venus si ce castig major iti va atrage planeta Marte! Curioasa? Atunci citeste cu atentie previziunile lunii Aprilie!

Fecioara

Cariera si Bani: S-ar putea sa ai de infruntat o concurenta acerba la locul de munca! Aparent cineva iti vizeaza postul si e dispus sa faca orice pentru a-l obtine. Asa ca ar fi bine sa te concentrezi si sa nu gresesti luna aceasta, pentru a nu fi criticata pe nedrept.

Luna Aprilie va fi una norocoasa pentru tine, vei reusi intr-un final sa obtii unele plati restante pe care le astepti de cateva luni bune. Cu abilitatile tale antreprenoriale vei reusi sa investesti rational si sa castigi inzecit!

Sanatate: Se pare ca problemele de la birou iti vor afecta somnul. Noptile nedormite si stresul vor fi principalele probleme luna aceasta. Incearca sa te relaxezi si sa faci cate o baie lunga inainte de culcare.
 
Dragoste si Relatii: Nici pentru nativele din Fecioara luna Aprilie nu e tocmai potrivita pentru dragoste. Nici o iubire demna de luat in seama nu se arata in planul pe care astrele l-au ticluit pentru voi. In cazul in care sunteti deja intr-o relatie, atunci aveti grija la certuri. S-ar putea sa spuneti lucruri pe care nu le ganditi cu adevarat si pe care le veti regreta mai tarziu.

Sfatul lunii: Fii rationala la birou si in relatii! Daca vei fi calma si relaxata, lucrurile se vor rezolva de la sine, stresul in exces nu va face decat sa agraveze situatia.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou