Horoscopul lunii Aprilie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2009

Cu pasi repezi am ajuns si la mijlocul primaverii. Afla ce iti rezerva astrele in a doua luna de primavara! Descopera ce dragoste secreta iti va aduce planeta Venus si ce castig major iti va atrage planeta Marte! Curioasa? Atunci citeste cu atentie previziunile lunii Aprilie!

Leu

Cariera si Bani: Nativele din Leu vor fi nemultumite cu niste schimbari ce au loc la birou. S-ar putea chiar sa renunte la anumite proiecte tocmai din acest motiv. Insa cu putina determinare si atentie vei reusi sa iti convingi superiorii si vei obtine finantare pentru proiectele tale de suflet.

Vei avea nevoie de sprijin pentru a face decizii corecte in raport cu unele investitii. Te gandesti de ceva vreme sa iti investesti economiile, insa nu e cazul sa te hazardezi! Studiaza cu atentie ofertele si solicita ajutor atunci cand simti ca ai nevoie.

Sanatate: Pentru ca esti o incapatanata notorie vrei sa faci totul de una singura. Insa daca nu ai chef sa ai probleme cu tensiunea si durerile de cap, ar fi cazul sa iti distribui sarcinile si sa ii lasi si pe ceilalti sa isi indeplineasca atributiile.

Dragoste si Relatii: Esti singura si vrei sa te indragostesti? Mai bine asteapta o alta ordine astrala, pentru ca in Aprilie nu se anunta nimic promitator. Cele care au deja o relatie trebuie sa se concentreze pentru a-si satisface partenerul, care a fost neglijat in ultimele luni.

Sfatul lunii: Nu lasa stresul de la birou sa iti afecteze relatiile cu partenerul de viata si prietenii apropiati! Nu vei rezolva nimic daca vei sfarsi certandu-te cu toata lumea!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou