Horoscopul lunii Iulie 2009

Horoscop

Horoscopul lunii Iulie 2009

A doua luna de vara iti rezerva o multime de surprize! Descopera ce ti-au rezervat astrele citind horoscopul pregatit de Mayra. Afla alaturi de noi ce surprize te asteapta dupa ce te intorci din concediu sau ce persoane interesante vei intalni in calatoriile tale!

Balanta

Cariera

E posibil ca cineva sa te critice la birou, cel mai probabil o persoana sus pusa. Accepta reprosurile pe care le vei primi, insa nu te lasa afectata. In rest, luna este propice prezentarilor si chiar interviurilor. Incearca sa profiti la maxim.

Bani

Daca iti doresti o marire salariala, atunci ar trebui sa iei in calcul posibilitatea de a demisiona si de a ocupa un alt post intr-o alta companie. Se pare ca situatia la birou se va complica, iar veniturile tale risca sa scada substantial.

Dragoste

S-ar putea sa te indoiesti de unele decizii pe care le-ai facut in ultimele luni, mai ales in relatia cu partenerul tau sau cu fostul. In plus, o noua persoana isi va face aparitia in viata ta, s-ar putea sa fie cineva cu care ai mai avut o relatie, dar care a plecat peste hotare sau poate fi un barbat pe care ai sperat la un moment dat sa il intalnesti.

Sfatul lunii

Renunta la inhibitii, astrele iti sunt favorabile!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou