Horoscop – Septembrie

Horoscop

Horoscop – Septembrie

Cum vor decurge lucrurile in septembrie? Ce surprize ti-au pregatit astrele? Afla totul in horoscopul lunii Septembrie!

Fecioara

Dragoste & relatii: S-ar putea sa te indoiesti de unele decizii pe care le-ai facut in ultimele luni, mai ales in relatia cu partenerul tau sau cu fostul. Nu e necesar sa te torturezi de una singura, Fecioarele sunt semne foarte stabile, probabil ai luat deciziile corecte si nu e nevoie sa te indoiesti de ele.
O noua persoana isi va face aparitia in viata ta, s-ar putea sa fie cineva cu care ai mai avut o relatie dar a plecat peste hotare sau poate fi un barbat pe care ai sperat la un moment dat sa il intalnesti.
Renunta la inhibitii, astrele iti sunt favorabile!

Bani & cariera: Perspectiva unei noi asocieri va aparea in jurul datei de 2 septembrie. S-ar putea sa fie rezultatul unor actiuni anterioare pe care acum le pui la indoiala. Vei avea o luna tensionata si stresanta dar benefica. Vei avea de castigat de pe urma ritmului alert al lui septembrie.

Sanatate: Un barbat din viata ta va avea nevoie de asistenta medicala. Va trebui sa fii aproape de el si chiar sa il ingrijesti, la spital sau la domiciliu.

Sfatul lunii: Nu lasa indoielile sa iti afecteze viata! Incearca sa faci evaluari obiective inainte de a lua decizii.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou