Horoscop Noiembrie

Horoscop

Horoscop Noiembrie

Tensiuni si certuri? Dragoste si inovatie? Pasiune si gripa? Afla tot ce iti rezerva luna noiembrie din horoscopul realizat special pentru cititoarele Mayra. Astrele nu mai au nici un secret daca ne citesti la inceput de luna!

Sagetator

Bani si Cariera: Pentru nativii din sagetator luna noiembrie va fi perfecta pentru investitii si asocieri. Insa asta nu inseamna ca vei depinde de ceilalti, din contra, vei fi plina de idei si vei fi in masura sa pui unele dintre ele in aplicare.

Finantele tale, zguduite luna trecuta, incep sa isi revina insa inca mai astepti marea lovitura.

Dragoste si Relatii:
Toate-s vechi si vechi sunt toate, nimic nu pare sa iti condimenteze relatia. Poate ca ai ajuns intr-un punct fara de intoarcere si cel mai bine ar fi sa renunti la o relatie fara viitor.

Daca esti singura s-ar putea sa primesti o “propunere indecenta” din partea cuiva pe care il iubeai de ceva vreme in secrete. Grija mare, nu te aventura fara sa analizezi situatia.

Educatie si Calatorii: Nu te poti concentra sub nici un chip, asa ca poate ar fi mai bine sa amani toate examenele sau intalnirile cu iz academic.

Sanatate si Fitness: Profesional, ai in sfarsit libertatea sa te exprimi, profita de ocazie. Personal, alege cu grija si selecteaza inainte de a te lasa dusa de val.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou