Horoscop Noiembrie

Horoscop

Horoscop Noiembrie

Tensiuni si certuri? Dragoste si inovatie? Pasiune si gripa? Afla tot ce iti rezerva luna noiembrie din horoscopul realizat special pentru cititoarele Mayra. Astrele nu mai au nici un secret daca ne citesti la inceput de luna!

Taur

Bani si Cariera: In sfarsit o luna in care esti capabila sa iei decizii rationale si sa investesti rezonabil. In plus s-ar putea sa primesti sustinere financiara de la partenerul de viata sau de la un asociat.

Luna aceasta e prielnica incheierii de contracte si chiar de asumarea unor riscuri limitate in afaceri.

Dragoste si Relatii:
Pentru nativii din taur luna noiembrie va insemna multa, multa dragoste. Insa boom-ul emotional va fi benefic doar pentru cei care au deja un partener.

Daca esti singura ar fi mai bine sa te axezi pe cariera, pentru ca noiembrie te poate vara in relatii nu tocmai perfecte.

Educatie si Calatorii: Nu ai nici un motiv sa te aventurezi intr-o calatorie, asa ca daca ti se va propune una mai bine refuzi politicos. Astrele nu iti rezerva un drum bun!

Sanatate si Fitness: Nu vei avea probleme serioase de sanatate insa ar fi bine sa nu depui eforturi foarte mari sau sa te apuci de sporturi pe care nu le-ai mai incercat.

Sfatul lunii: In noiembrie cariera va fi mai importanta decat familia, asa ca incearca sa profiti la maximum!

 

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou