Horoscop Noiembrie 2010

Horoscop

Horoscop Noiembrie 2010

A inceput o noua luna din acest an 2010 – luna noiembrie. Oare ce ne zice horoscopul sau cu ce ne acapareaza astrele? Zodiile difera si in functie de ele hai sa descoperim impreuna ce ne prezic astrele!

 

 

Zodia Berbec

Pentru a intoarce lucrurile in favoarea ta, trebuie sa te asiguri ca nu le lasi in voia sortii. Nu fii prompta in a-ti da opinia. Incearca sa asculti persoanele din jurul tau cu atentie. Posibilitatile de calatorie vor fi favorabile in ceea ce priveste stabilirea de conexiuni monetare. Nu lasa diferite persoane sa-ti limiteze parerile in chestiunile de familie. Conform horoscopului lunii Noiembrie 2010, evenimentele norocoase din aceasta luna vor avea loc in zilele de luni.

Zodia Taur

A venit vremea sa cauti modalitati de imbunatatire a starii tale de sanatate iti zis astrele. Discretia profesionala va duce numai la circumstante devastatoare. Vorbeste cu perechea ta despre sarbatori si discutati despre asteptarile fiecaruia. Dificultatile intampinate celor nascuti sub semnul zodiacal taur cu perechea lor vor duce la izolare. Evenimentele norocoase din aceasta luna vor avea loc in zilele de marti.

Zodia Gemeni

In luna noiembrie 2010 totul se reduce la ceea ce se afla in jurul tau. Vei fi emotiva in aspectele ce privesc banii te avertizeaza astrele. Ar trebui sa iei parte in activitati ce pot fi realizate de doua persoane tinere si de una in varsta. Poti primi recunoastere pentru munca pe care ai depus-o. Evenimentele norocoase din aceasta luna vor avea loc in zilele de sambata.

Zodia Rac

Horoscopul iti propune sa incerci sa nu-ti petreci timpul cu colegii daca vrei sa eviti problemele pe termen lung. In aceasta luna vei beneficia insa de ceva ce tine de industria muzicala. Esti mai emotiva decat de obicei. Perechea ta va face orice pentru a te obliga sa faci lucruri pe care nu doresti sa le faci, te avertizeaza astrele. Evenimentele norocoase din aceasta luna vor avea loc in zilele de miercuri.

Zodia Leu

Trebuie sa faci mai multe lucruri care iti plac. Ar fi indicat sa-ti canalizezi energia in aria profesionala. Incearca sa-ti reduci activitatile, ori te vei trezi intr-o situatie jenanta din punct de vedere financiar. Vei fi emotiva in Noiembrie in special in felul cum vei face fata activitatilor organizationale. Conform horoscopului, evenimentele norocoase ale acestei luni vor avea loc in zilele de vineri.

Zodia Fecioara

Din punct de vedere emotional, luna Noiembrie nu este favorabila pentru tine iti prezice horoscopul. Te-ai putea trezi in circumstante neobisnuite in care vei cunoaste persoane excentrice. Asigura-te ca ai toate faptele relevante inainte sa iei masuri. Cei nascuti din zodia Fecioara vor decoperi ca este usor sa inveti si sa excelezi. Evenimentele norocoase ale acestei luni vor avea loc in zilele de vineri.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou