Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Sagetator

 

zodia sagetator

 

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal te vei confrunta cu anumite provocari si greutati in luna Octombrie. Potrivit horoscopului presiunea carierei si a relatiei de dragoste iti vor afecta sanatatea. In ceea ce priveste finantele, vei observa o presiune intre 14 Septembrie si 18 Octombrie, iar motivul poate fi castigul redus. Astfel, este recomandat sa eviti orice angajament major financiar sau orice alta investitie in aceasta luna. Statutul tau va avea de suferit, datorita unor neintelegeri in comunicare cu anumite persoane.

Este recomandat sa stai departe de orice gand negativ care iti vine in minte. Ar trebui sa ramai suficient de calma pentru a evita orice situatie agitata, te sfatuiesc astrele! Va exista o imbunatatire a relatiei incepand din luna Octombrie. Intre 8 Octombrie si 19 Noiembrie relatia ta va fi foarte activa. Acest lucru te poate ajuta in imbunatatirea contactelor cu alte persoane si imbunatatirea lor in urma contactului cu tine. Cariera ta va face un pas in spate, asa ca evita orice angajament major. Munca ta creativa va fi insa recompensata in aceasta luna, asa ca fii pregatita pentru un premiu. Potrivit horoscopului veniturile se vor mentine la un nivel mediu in aceasta luna si vei constata chiar si anumite imbunatatiri in stilul de viata.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou