Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Scorpion

 

zodia scorpion

 

Daca esti nascuta sub zodia Scorpionului te vei confrunta cu o lipsa de concetrare in perioada de inceput a acestui an. Dar anul va progresa, iar schimbarile vor avea loc atat in cariera cat si in alte domenii ale vietii tale. Potrivit horoscopului pana in 18 Octombrie vor exista anumite slabiciuni in oportunitatile care iti ies in cale. Asa ca, ar fi recomandat sa eviti orice proiecte sau planuri noi. Dar, pe masura ce luna progreseaza, situatia se va imbunatati si problemele tale financiare se vor reduce.

Daca esti intr-o relatie, acesta este momentul propice pentru a crea un interes viitor. Daca esti casatorita, vei primi o veste buna privind o nastere. Norocul iti va surade in aceasta luna, dar nu se va observa in sanatate. Sanatatea ta va fi precara datorita tensiunilor ce se vor dezvolta in aceasta luna. In afara de acest aspect, va exista si o problema de familie care poate crea o anumita distanta. Astfel, horoscopul iti recomanda multa atentie in aceasta perioada si mult calm in rezolvarea anumitor probleme. Castigurile sunt insa sigure, iar munca grea depusa va avea recompense pe masura. In general perioadele vor fi mixte pe parcursul intregii luni.
 
Forum Mayra: "Batalia zodiilor".

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou