Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Balanta

 

zodia balanta

 

Daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal succesul tau va continua si in acest an. Insa, acest succes va fi diferit. Oportunitatile vor fi mai putine in luna Octombrie, chiar si in domeniul investitiilor si al vanzarii/cumpararii de proprietati. Potrivit horoscopului, aceasta scadere a investitiilor te va ajuta in reducerea cheltuielilor. In domeniul profesional, vor exista anumite cresteri in aceasta luna. Vei primi o marire de salar care iti va mari increderea in sine.
 
In relatia de dragoste va urma o perioada buna, romantica care se poate prelungi. Daca esti singura, intre 9 Octombrie si 19 Noiembrie vei primi o vizita surpriza de la cineva special din viata ta, care poate deveni un aranjament pe termen lung. Potrivit horoscopului, pentru a mentine relatia de dragoste si cea profesionala pe termen lung, trebuie sa iti controlezi agresivitatea. Asa ca, este recomandat sa ai grija in aceasta perioada. In ceea ce priveste sanatatea, aceasta luna este buna pentru tine, intrucat nu vei avea de-a face cu probleme in aceasta privinta. Dar, trebuie sa-ti ingrijesti sanatatea pe masura ce luna trece, intrucat aceasta se poate inrautati in orice moment. Este important sa comunici cu partenerul pentru a evita distantarea intre voi.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou