Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Fecioara

 

zodia fecioara

 

Daca te-ai nascut sub acest semn al zodiei Fecioara te vei confrunta cu anumite schimbari in acest an. Octombrie va fi o luna buna pentru starea financiara si in dragoste. Veniturile tale vor creste si vei primi o noua oportunitate profesionala. Potrivit astrelor, vor exista anumite probleme in familie si de sanatate intre pana in 18 Octombrie. Acestea se pot datora directiei concentrarii tale. Exista sanse de casatorie in aceasta luna. Vei observa si o crestere in activitatile tale zilnice.

Potrivit horoscopului, exista sanse pentru o noua asociere sau un parteneriat cu persoane care te vor ajuta sa-ti faci mai multe contacte si iti vor aduce sprijin financiar. Exista sanse si pentru cumpararea unei proprietati in aceasta luna. Exista o crestere semnificativa intre 9 Octombrie si 19 Noiembrie. Problema acestei luni va fi familia. Lipsa stabilirii unei legaturi cu familia ta te-ar putea afecta pe viitor, asa ca este recomandat sa ai o discutie corespunzatoare cu membrii familiei tale. Aceasta perioada este una de testare in relatia de dragoste, asa ca, daca vrei sa treci testul ai grija si acorda-i suficient timp partenerului tau.
 
Forum Mayra: "Ce mostenesti de la mama".

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou