Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Leu

 

zodia leu

 

Daca esti nascuta sub semnul zodiacal Leu te vei confrunta cu multe incercari in acest an, dar, in acelasi timp, vor exista anumite castiguri si oportunitati care vor veni in luna Octombrie. In afara de acestea vor exista multe tentatii in activitatea sociala din jurul tau intre 9 Octombrie si 19 Noiembrie iti zic astrele. Potrivit horoscopului trebuie sa te incadrezi in normele sociale. Aceasta luna este propice pentru celibatarele care doresc sa se aseze la casele lor si sa se marite. Pe plan financiar, veniturile vor fi scazute in aceasta luna. Asa ca, este indicat sa eviti orice angajament major in investitii. In cariera, in aceasta luna, vei avea numeroase oportunitati bune.

In dragoste, horoscopul prezice faptul ca interesul tau va fi afectat de natura ta egocentrica. Exista sanse de casatorie asa ca este indicat sa-ti pastrezi eul in umbra. Incepand din 18 Octombrie, va exista o crestere si un progres in activitatea ta datorita angajamentului si muncii depuse. Daca esti studenta, aceasta luna te va ajuta sa progresezi, progres ce va continua si in ultima jumatate a lunii.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou