Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Rac

 

zodia rac

 

Daca te-ai nascut sub semnul Racului anul acesta va fi unul bun pentru tine, cu multe aspecte pozitive. Este important sa te concentrezi pe cariera, astfel iti vei atinge obiectivele. Potrivit horoscopului, planul profesional este in scadere si nu ar trebui sa te implici in proiecte noi pana pe data de 31 Octombrie. Dar, exista speranta pentru aceasta luna, iar pozitia financiara va fi influentata intr-un mod pozitiv. Munca ta creativa va progresa pe parcursul acestei luni.

Relatia de dragoste cu partenerul va fi buna. Dar, pe masura ce luna progreseaza, relatia ta va fi pusa la incercare. Aceasta luna iti va permite sa vezi cum relatia ta nu este capabila de dezvoltare, intrucat esti total concentrata pe cariera. Asa ca, este recomandat de catre astre sa-i oferi suficient timp partenerului tau, pentru a mentine relatia pe termen lung. Exista sanse pentru o calatorie pana pe 17 Octombrie. Exista de asemenea posibilitatea achizitionarii unei proprietati la sfarsitul lunii. In general, vor exista progrese in aceasta luna, dar asigura-te ca interesele relatiei si familiei tale nu sunt evitate.

Forum Mayra: "Cum iubesc zodiile".

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou