Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Gemeni

 

zodia gemeni

 

Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal inseamna ca esti cunoscuta pentru curajul tau. Fiind guvernata de Mercur personalitatea ta este influentata de aceasta planeta. Vei fi curajoasa si vei avea un sistem imunitar puternic. Vei excela si in alte activitati. Potrivit horoscopului cariera ta nu va fi suficient de buna in prima jumatate a lunii si nu vor exista nici mariri salariale in acest an. Dar, pe masura ce luna progreseaza, si conditia ta financiara va creste. Octombrie va fi luna progreselor financiare. Asa ca, daca vrei sa investesti intr-un proiect acum ar fi momentul oportun.

In relatia de dragoste, fie cu familia, fie cu partenerul, Octombrie este luna perfecta pentru a-ti petrece timpul cu ei. Vor exista anumite probleme in acest an pe plan familial, dar la sfarsitul lunii vei crea o relatie buna cu ei care va rezista pe termen lung. Potrivit horoscopului, draga zodie Gemeni daca vrei sa te casatoresti aceasta luna este perfecta pentru a te aseza la casa ta. In ceea ce priveste sanatatea, vor exista in aceasta luna cateva probleme minore. Asa ca, este indicat sa-ti ingrijesti sanatatea.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou