Horoscop lunar: Octombrie 2010

Horoscop

Horoscop lunar: Octombrie 2010

Aduce si Mayra horoscopul lunii octombrie 2010. Vrei sa stii ce bucurii iti aduce luna sau cu ce situatii te vei confrunta? Uita-te la semnul zodiacal sub care te-ai nascut si afla cate ceva despre aceasta luna.

Zodia Taur

 

zodia taur

 

Acest an va fi pentru tine unul de referinta, fiind plin de realizari. Vor exista numeroase oportunitati in care poti progresa pe masura ce iti construiesti reteaua de contacte cu persoane noi. In domeniul profesional, cariera ta va stagna pana in 18 Octombrie. Horoscopul lunii te "avertizeaza" ca vei avea o perioada plina de castiguri pana in 31 Octombrie. Vei promova, insa va exista o perioada de descrestere, asa ca evita orice activitate noua deocamdata. Relatia de dragoste se va afla in pozitie reversa. Asa ca, este recomandat sa nu iei decizii majore sau sa planuiesti pe durata lunilor Octombrie si Decembrie.
 
Evita eul si gandeste-te sa te mentii la un nivel mai inalt decat restul, in caz contrar vei avea numai de suferit.
 
Horoscopul prezice recompense pentru munca ta creativa in aceasta luna. Cariera ta va fi intr-o pozitie dinamica. Daca esti singura si vrei sa fii intr-o relatie, evita aceasta luna. In relatiile familiale, vor exista anumite probleme incepand din 20 Octombrie, care se vor prelungi pana pe sfarsitul anului. In general, aceasta luna va fi una problematica, asa ca ar fi indicat sa eviti orice activitate care ar putea inrautati situatia.
 
Forum Mayra: "Cum sunt taurii?".

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou