Horoscop Iulie si August 2009 – preview

Horoscop

Horoscop Iulie si August 2009 – preview

Esti curioasa sa afli ce secrete iti rezerva astrele pentru lunile de vara? Atunci apeleaza la numerologie pentru a nu avea surprize de proportii. Inarmeaza-te cu cifrele care iti guverneaza viitorul si afla ce ti-au pregatit astrele in vara lui 2009!

Cifra 2

Luna Iulie este bogata in emotii in vreme ce August iti va spori latura creativa a personalitatii.

Ce iti va aduce Iulie?

Vibratiile lunii Iulie iti stimuleaza emotiile. Vei simti totul cu o intensitate sorita si nu te vei mai ascunde de cei din jurul tau. Iti pierzi echilibrul cotidian: luna aceasta fie iubesti, fie urasti cu ardoare!

In plus, luna aceasta vei avea parte de o intalnire neobisnuita care s-ar putea sa iti schimbe cursul verii dar si al vietii. Incearca sa iti stapanesti emotiile si sa profiti la maximum de aceasta oportunitate.

Ce iti va aduce August?

Vei avea parte de o luna dinamica si excitanta. Vei avea o multime de idei si vei reusi sa iti duci la bun sfarsit o multime de planuri.

Eneergia ta va atinge parametri maximi in aceasta luna si vei fi plina de viata din toate punctele de vedere. Incearca sa iti stapanesti impulsivitatea si sa nu te hazardezi fara acoperire.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou