Horoscop Decembrie 2008

Horoscop

Horoscop Decembrie 2008

Nu stii cum or sa arate sarbatorile? Crezi ca vei termina toate proiectele la timp? Mai ai nevoie de cineva sa te ajute cu cozonacul? Nu stii unde iti vei petrece Revelionul? Nu-i nimic! Mayra stie si iti spune totul!

Capricorn

Bani si Cariera: Se pare ca Mos Craciun va fi darnic cu tine! Dupa data de 25 decembrie, astrele iti prevad o imbunatatire a situatiei financiare. Toate cheltuilele anterioare par a fi o investitie care merita.

Dragoste si Relatii: In sfarsit iti vei gasi un partener pe masura. Unul dintre amicii tai iti va prezenta un barbat fermecator cu care ai sanse sa iti petreci sarbatorile si nu numai. Daca ai deja pe cineva, atunci decembrie va fi linistit si fara probleme semnificative in cuplu.

Educatie si Calatorii: Nu e recomandata o calatorie. Fie vreme va fi nevaforabila fie mijlocul de transport va avea probleme serioase. Decat sa ai o vacanta stricata mai bine renunti la calatorie.

Sanatate si Fitness: Fructe si legume, cam asta ar fi bine sa mananci luna aceasta. Evita excesele alimentare de orice fel pentru a nu avea nevoie de ajutorul medicilor.

Sfatul lunii: Fara excese… de orice fel!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou