Horoscop Decembrie 2008

Horoscop

Horoscop Decembrie 2008

Nu stii cum or sa arate sarbatorile? Crezi ca vei termina toate proiectele la timp? Mai ai nevoie de cineva sa te ajute cu cozonacul? Nu stii unde iti vei petrece Revelionul? Nu-i nimic! Mayra stie si iti spune totul!

Sagetator

Bani si Cariera: Desi te asteptai ca rezervele tale financiare sa reziste, luna noiembrie a facut ravagii in bugetul tau. Nu ramane decat sa faci economii in prima parte a lui decembrie pentru a compensa cu pierderile de luna trecuta.

Dragoste si Relatii: O cearta mai veche se va aprinde din nou. Se pare ca partenerul tau nu a inteles ceva sau poate ca tu nu ai acordat atentia cuvenita unei altercatii mai vechi. Nu iti pierde cumpatul si rezolva problema cu diplomatie.

Educatie si Calatorii: Pentru a recupera din paguba financiara, s-ar putea sa accepti o calatorie in interes de serviciu. Cu toate ca initial ti se va parea o idee buna s-ar putea ca aceasta senzatie sa se schimbe pe parcurs.

Sanatate si Fitness: Ai grija la afectiunile pulmonare. Orice perioada de trecere, ca cea catre iarna propriu-zisa, poate fi periculoasa. I-ati masuri de precautie si consulta un medic specialist daca este necesar.

Sfatul lunii:
Nu te lasa afectata de problemele financiare, nu totul se rezuma la bani!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou