Horoscop Decembrie 2008

Horoscop

Horoscop Decembrie 2008

Nu stii cum or sa arate sarbatorile? Crezi ca vei termina toate proiectele la timp? Mai ai nevoie de cineva sa te ajute cu cozonacul? Nu stii unde iti vei petrece Revelionul? Nu-i nimic! Mayra stie si iti spune totul!

Fecioara

Bani si Cariera: Nativele din Fecioara vor fi ocupate pana peste cap cu proiectele lasate balta luna trecuta. Daca noiembrie nu a fost prielnic in decembrie vor lucra de doua ori mai mult dar cu folos. Beneficiile se vor simti in a doua parte a lunii, moment in care proiectele voastre vor prinde contur.

Dragoste si Relatii: Relatiile tensionate cu familia se vor calma si iti vei putea focaliza atentia pe cateva schimbari ambientale. Se pare ca in decembrie nu vei decora doar de sarbatoare ci vei schimba integral aspectul casei tale.

Educatie si Calatorii:
Stii planurile pe care ti le-ai facut anul trecut de sarbatori? E timpul sa le transformi in realitate, astrele sunt dispuse sa iti ofere o calatorie incredibila.

Sanatate si Fitness: Acum e momentul propice sa te apuci de o dieta. Vei fi activa si energica, tocmai bine pentru a scapa de kilogramele in plus inainte de sarbatori.

Sfatul lunii: Nu exagera cu munca, risti sa fii extenuata pana de Craciun!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou