Horoscop Decembrie 2008

Horoscop

Horoscop Decembrie 2008

Nu stii cum or sa arate sarbatorile? Crezi ca vei termina toate proiectele la timp? Mai ai nevoie de cineva sa te ajute cu cozonacul? Nu stii unde iti vei petrece Revelionul? Nu-i nimic! Mayra stie si iti spune totul!

Pesti

Bani si Cariera: Cariera va fi unul dintre puctele tale forte. Lasa pe ceilalti sa se ocupe de pregatirile pentru sarbatori in vreme ce tu stabilesti planurile pentru anul viitor.

Dragoste si Relatii: Partenerul tau va fi putin nemultumit de modul in care tratezi relatia voastra. Poarta o discutie serioasa cu el pentru a fi sigura ca nu e totul doar in imaginatia lui.

Educatie si Calatorii: Vei avea de dat un examen in prima parte a lunii decembrie, rezultatul va fi unul pozitiv pentru ca vei fi extrem de concentrata si bine pregatita.

Sanatate si fitness: Nu e cazul sa te ingrijorezi. Toate micile probele din ultima perioada vor fi tratate usor cu medicatie corespunzatare.

Sfatul lunii:
Acorda mai multa atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou