Cum o sa stai cu dragostea in 2010?

Horoscop

Cum o sa stai cu dragostea in 2010?

Nu stii inca ce iubiri te asteapta sau cum vei face fata problemelor care apar in relatia ta? Atunci ar fi cazul sa consulti ce au astrele de spus despre viata ta amoroasa in 2010! Descopera ce au pregatit stelele pentru tine anul acesta si pregateste-te sa fii surprinsa placut de uneltirile acestora!

Scorpion

O data cu trecerea lui Jupiter in casa Dragostei, pe 17 ianuarie, si pana pe 6 iunie cand isi va ceda pozitia, vei reusi sa pui ordine in sentimentele tale.

Aceasta planeta a generozitatii iti va aminti ca trebuie sa dai mai mult pentru a primi mai mult si ca aceasta maxima se aplica si in relatii.

In a doua jumatate a anului, mai precis pe 18 Septembrie, te vei simti atrasa de o persoana necunoscuta si ai putea sa pui bazele unei relatii noi.

Revizuieste-ti planurile anul acesta, insa nu lasa niciun moment ca regretele sa iti guverneze deciziile.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou