Astrele si cariera ta in 2009

Horoscop

Astrele si cariera ta in 2009

Crezi ca marirea salariala pe care o astepti de atata vreme isi va face aparitia in 2009? Proiectele tale vor avea succesul scontat? Inca te mai intrebi cum va arata cariera ta anul acesta? Atunci citeste ce iti rezerva astrele in 2009!

Rac

Ai un sef pe care nu-l mai suporti? Un job care te streseaza si nu e suficient de motivant? Te-ai apucat de cursuri inutile? Acum e timpul sa renunti la toate lucrurile care te calca pe nervi.

2009 e anul in care vei face schimbari radicale! Cu criza sau fara criza vei reusi sa te strecori pe un nou drum, pe care il vei urma cu sfintenie in urmatorii ani (asa ca ai grija ce alegi). Toata aceasta schimbare nu va fi asa de usoara pe cat pare, multi dintre cei dragi or sa incerce sa te induplece si sa te convinga ca nu e cazul sa faci atatea schimbari.

Incearca sa nu risti excesiv si sa te bucuri de clipele in care nimeni nu te sacaie (vor fi putine)!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou