Zoe – Ea e!

Hipstar

Zoe – Ea e!

Zoe e Zoe – romanca din neamul lui Caragiale.
Zoe e si Zouii sau Zoey daca aveti accentul in voi – cosmopolita, mereu cu bagajele facute, patroana unui hip boutique in New York sau top model de succes.

Zoe inseamna "viata", dar ea ar adauga imediat: "What's in a name…?".

Pentru ca Zoe e foarte savanta. Cu toate acestea, Zoe face greselile prostesti ale femeilor dintotdeauna. Si nu ii e rusine cu asta.

Zoe are doua fantani preferate: Fontana di Trevi din Roma si Fantana de la Universitate din Bucuresti. A vazut Fontana di Trevi inainte sa vada "La dolce vita", dar nu s-a putut arunca in ea pentru ca era prea mica sa sara balustrada.
Cand a crescut destul de mare cat sa poarte si un decolteu ca al Anitei Ekberg, Zoe invatase deja cum sa isi dozeze bovarismul si prefera sa faca propriile scene.  

Desi i-a citit pe vechii greci care vorbeau despre numele ei si are o multime de hartii care atesta in mai multe limbi cat e ea de desteapta, viata spirituala a lui Zoe tasneste de unde te astepti mai putin. Din focul oferit de un necunoscut in Gara de Nord, din artificiile de pe Champs Elysees sau din scanteile rotilor de Orient Expres.

Zoe stie ca pentru a-si permite luxul de a avea probleme sentimentale trebuie sa le rezolve intai pe cele sexuale. Cu toate acestea, confuzia dintre acestea doua i-a ocupat o mare parte din viata.

La cat de mult calatoreste, Zoe ar putea fi agent secret. Desi are cheia tuturor oraselor in hartii de 100 de euro asezate in portofel, Zoe va ramane mereu captiva in dragostea ei pentru Bucuresti. O iubire imposibila, soldata inclusiv cu vizite la Primarie pentru diverse reclamatii.

Ceea ce ne aminteste ca…

Lui Zoe nu ii place sa ii se spuna Joitica, dar marturiseste suspinand ca asta e doar un "moft". Se recunoaste ca fiica a lui Caragiale si ii place sa ii aduca omagii. Intr-un moment foarte tensionat cu un barbat iubit, a reusit chiar sa strecoare urmatoarea replica: "Trebuie sa-mi cedezi, ori nu si atuncea mor si daca ma lasi sa mor, dupa ce-oi muri poate sa se intample orice!".

A pronuntat-o insa in traducere engleza, cu ireprosabil accent british.

Nota: Pentru redactia Mayra, Zoe inseamna o adresa de mail, 2 articole si promisiunea de a scrie saptamanal, pentru a fi citita in fiecare marti.

Nu am stat prea mult pe ganduri inainte de a accepta propunerea ei. Daca am fi inventat-o noi, probabil Zoe ar fi fost cam la fel cum chiar e. Dar nu noi am inventat-o, si chiar daca a inventat-o altcineva, asta oricum nu ne umbreste bucuria ca Zoe exista.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou