Biografie de vedeta: Justin Timberlake

Hipstar

Biografie de vedeta: Justin Timberlake

Justin Timberlake este un cunoscut cantaret si actor american, care a devenit celebru la sfarsitul anilor ’90, ca solist al formatiei ‘N Sync. Faima internationala a venit odata cu lansarea albumelor solo, cu rolurile sale de la Hollywood, dar si cu relatiile sale cu staruri ca: Britney Spears, Cameron Diaz sau Jessica Biel.
Dar iata mai jos biografia lui Justin Timberlake in 10 pasi:

1. Justin Randall Timberlake s-a nascut pe 31 ianuarie 1981, in Memphis, Tennessee. Parintii sai au divortat in 1985, insa Justin a crescut avandu-i pe ambii alaturi. Prima aparitie pe scena a fost in cadrul concursului de muzica country Star Search.

2. In 1993, lui Justin i s-a propus participarea la show-ul The Mickey Mouse Club, alaturi de Britney Spears, Christina Aguilera si JC Chasez. Din pacate, show-ul a aluat sfarsit in 1994, insa Justin l-a recrutat pe colegul sau JC Chasez pentru a infiinta formatia ‘N Sync.

3. In 1998, ‘N Sync a scoc albumul de debut *NSYNC, care s-a vandut in 11 milioane de exemplare, devenind peste noapte un adevarat succes. Ei au mai lansat albume ca No Strings Attached si Celebrity, iar in 2002, trupa a hotarat sa se desparta, dupa ce a devenit a treia cea mai vanduta din istorie.  justin timberlake

4. In 2002, Justin si-a lansat propriul album, Justified, care a avut un mare succes si a plecat intr-un turneu international in 2003, alaturi de Aguilera. In 2004, Justin a castigat primele doua premii Grammy.

5. Dupa incidentul de la Super Bowl din 2004, cand Justin i-a rupt intentionat costumul lui Janet Jackson, lasandu-i la vedere un san,  Justin Timberlake s-a axat pe cariera cinematografica. Primul sau rol a fost in thriller-ul Edison Force, apoi a mai aparut in Alpha Dog, Black Snake Moan, Southland Tales. In 2005, Justin a pus bazele propriei companii de inregistrari, numita Jay Tee Records.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou