Biografie de vedeta – Daniel Craig

Hipstar

Biografie de vedeta – Daniel Craig

Daniel Craig este un actor britanic, devenit celebru pentru rolul nominalizat la Premiile BAFTA din seria James Bond (Casino Royale). Anul acesta el s-a casatorit cu actrita britanica Rachel Weisz, in cadrul unei ceremonii private.

6. Daniel Craig nu a renuntat niciodata la activitatea sa pe scena teatrelor din Londra, el jucand in multe spectacole, alaturi de mari actori britanici si americani.

7. Craig a mai jucat in filme ca Defiance in 2008, A Steady Rain cu Hugh Jackman, si-a imprumutat vocea pentru diverse jocuri video, iar in 2010 a fost ales sa faca parte din castingul filmului lui David Fincher The Girl with the Dragon Tattoo.

8. In 1992, Daniel Craig s-a casatorit cu actrita Fiona Loudon, iar impreuna au o fiica – Ella. Divortul dintre ei s-a pronuntat in 1994. Dupa acesta, Daniel a avut o relatie de 7 ani cu actrita germana Heike Makatsch, care s-a incheiat in 2001. Craig s-a intalnit cu producatoare de film Satsuki Mitchell in perioada 2004-2010, iar apoi a intalnit-o pe superba actrita Rachel Weisz, cu care s-a casatorit pe 22 iunie 2011.

cariera de actor daniel craig

9. Actorul Daniel Craig este un fan al seriei Star Trek, al echipei de fotbal FC Liverpool si are un apartament de 4 milioane de lire sterline langa Regent Park din Londra.

10. In viitor in cariera lui de actor, urmeaza sa-l vedem pe Daniel Craig in productii precum: Cowboys & Aliens, Dream House, The Girl with the Dragon Tattoo, Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn, The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn si Bond 23.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou