NAZARETH 40th. Anniversary Tour

Pe scena

NAZARETH 40th. Anniversary Tour

Duminica, 26 Aprilie 2009, ora 20:00 in clubul HALA din Bucuresti are loc concertul Nazareth. Pentru a nu avea surprize si distractia sa fie maxima organizatorul Kompas Events a schimbat locatia concertului Nazareth, astfel ca vremea nefavorabila si mijloacele de transport nu vor mai fi o problema.

Noua locatie HALA este o sala noua de concerte moderna, ce dispune de toate facilitatile unei Sali de concert Europene, o cladire situata pe Bd Mihai Bravu 475, situate in vecinatatea statiei de metrou Mihai Bravu .

Celebra formatie NAZARETH urmeaza sa ajunga in Romania pentru a sustine un concert incendiar pe data de 26 aprilie 2009 dand astfel curs invitatiei companiei KOMPAS EVENTS .

Spectacolul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al trupei, “The Neuz" ce a fost lansat in februarie 2008 la Hamburg proiect care se suprapune cu aniversarea a 40 de ani de existenta .

Concertul legendarei trupe NAZARETH va fi deschis de recitalul sustinut de trupa autohtona Trooper.

Pret/bilet 80 RON

Sursa: bilete.ro



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou