Monica Davidescu si Cristi Iacob

Pe scena

Monica Davidescu si Cristi Iacob

EL si EA, 30 de ani, sunt impreuna de cinci ani. Un cuplu uzat de viata cotidiana, in care partenerii si-au pierdut pasiunea, tandretea si interesul unuia pentru celalalt. Un cuplu care traieste fara complicitati, rupti de prieteni si de familie.

Se pot salva EI chiar daca pasiunea si dorinta fizica au disparut?

EL are o idee: Daca EA l-ar insela cu un alt barbat? Cum ar fi daca EL ar gasi, in intimitatea cea mai profunda a Ei, urma lasata de CELALALT?

Strategia functioneaza dar EL e invadat de un sentiment insuportabil: GELOZIA, care ii provoaca senzatii fizice intense si dureroase. intr-o criza de gelozie unii simt nevoia sa ucida. Reactie, se pare, tipic masculina. Este cazul lui Othello. Este cazul LUI.

Ce se intampla insa o data ce razbunarea a fost pusa in practica si infidela pedepsita? Othello nu mai poate face nimic pentru a indrepta ireparabilul.

Personajul lui Zeller are insa o sansa extraordinara. EL este scriitor si isi imagineaza greselile pe care le poate face un cuplu, constientizeaza consecintele lor dramatice.

ingrozit, EL decide sa ia povestea de la capat. Sa-i dea un deznodamant fericit.

Asadar, povestea cuplului care se desira din cauza CELUILALT nu-i decit o fictiune.

de Florian ZELLER
traducerea Carmen VESTEMEANU
cu: Monica DAVIDESCU, Cristi IACOB, Octavian STRUNILA
regia: Carmen VESTEMEANU

Pret bilet: 21,20 lei
Rezervari bilete: 021 210 51 08 / 0728 138 265feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou