Jean Michel Jarre vine in Romania

Pe scena

Jean Michel Jarre vine in Romania

Biletele la concertul Jean Michel Jarre din 10 noiembrie, de la Sala Polivalenta, s-au pus in vanzare, avand preturi intre 100 si 500 de lei in functie de pozitia in sala, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Biletele la concertul lui Jean Michel Jarre pot fi achizitionate de la magazilene de porfil, dar si online.

Magazine: Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului si Sala Polivalenta.

Site-uri: www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro.  

A doua parte a turneului "Oxigene" cuprinde tari din Europa de Est si marcheaza celebrarea a 30 de ani de la aparitia albumului omonim si anunta re-editarea acestuia in conditii tehnice la inalt nivel, totul într-un spectacol de aproximativ doua ore.

Jean Michel Jarre are o longevitate in muzica de peste 30 de ani. El este pionierul muzicii electronice si a vandut peste 60 de milioane de albume in intreaga lume, fiind recunoscut pentru faptul ca isi compune si produce singur toate pieselor sale.

Concertele artistului sunt evenimente unice in care sunetele se combina cu jocuri de lumini si efecte speciale si aduna milioane de spectatori de pe toate continentele, avand pana in prezent trei intrari in Guiness Book. In acest sens, in anul 1997, la Moscova, a adunat trei milioane de spectatori.

Jean Michel Jarre a lansat 13 albume de studio, dintre care cele mai importante sunt "Oxigene" (1976), "Les Champs Magnetiques" (1981), "Revolution" (1988) si "Metamorphoses" (2000).feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou