Dan Puric – Omul frumos

Pe scena

Dan Puric – Omul frumos

Dan Puric lanseaza, pe 10 februarie, la Ateneul Român, volumul “Omul frumos”, in cadrul unei conferinte cu acelasi titlu. Volumul lansat anterior de actor, “Cine suntem”, s-a vandut in 70.000 de exemplare.

onferinta "Omul frumos" face parte dintr-o serie de patru prelegeri pe care Dan Puric la va prezenta în 2009, la Ateneul Român.

"Lumea de azi este într-un proces continuu de urâtire. În noul imperiu al urâtului, frumosul este dator cu o amintire care abia mai pâlpâie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite, aflata în plina ofensiva. «Omul frumos» este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii în lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. «Omul frumos» este ultimul suspin hristic pentru o lume aflata în cadere definitiva", a declarat Dan Puric.

Actorul Dan Puric a înfiintat, în 1999, compania Passe-Partout Dan Puric, care are reprezentatii la Sala Rapsodia din Bucuresti. Compania a prezentat spectacole precum "Made in Romania" si "Toujours l'Amour" si în strainatate.

Volumul "Cine suntem" reuneste mai multe conferinte despre identitate si credinta pe care artistul le-a sustinut în tara.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou